Bygg ett Attefallshus för din träning

Har du trångt om utrymmet i ditt hus kan ett Attefallshus på tomten vara en perfekt lösning. Du kan göra det till träningslokal, ha det som en gäststuga eller låta tonårsbarnen ha ett eget utrymme.

Möjligheterna är många och flexibiliteten är stor. Kolla in timmerstugor, Attefallshus och lekstugor för inspiration om vad de kan bidra med till ditt liv.

Gör Attefallshuset till din träningsstuga

En extra stuga som du kan bygga utan bygglov kan man ha till en mängd olika ändamål. Du kan till exempel göra om det till din egen träningsstuga eller yogastudio. Det kan också fungera som konstnärsateljé där du kan ha staffli, färger och allt framme utan att störa de andra familjemedlemmarna. Ett extra utrymme där gäster kan känna sig lite privata är också perfekt eller så kan du hyra ut stugan för att ha en extra inkomst.

Vad behövs till ett hemmagym?

Om du ska inreda ditt Attefallshus till ett hemmagym behöver du en del redskap. Det är ju upp till var och en vad man väljer men i många fall kan det räcka med en skivstång med ställning, en bänk och hantlar. För konditionsträning är det lämpligt med löpband eller motionscykel. Om det finns plats utanför stugan kan du göra ett kompletterande utomhusgym att använda när vädret tillåter.